zondag 18 september 2016

Week 1

We hebben zaterdag 10 september een contactdag gehad in Utrecht. Hier hebben we met elkaar kennis kunnen maken. Er is daarna ingegaan op de inhoud van de minor en hebben we verschillende DOT´s gemaakt. Francisca, Marjolein en ik (Semih) hebben ervoor gekozen dat we een DOT zouden gaan vormen. Later hebben we besloten dat we Linda, die niet aanwezig was, bij ons in de DOT bij te halen.
Tijdens de eerste week heeft Francisca een mail verstuurd naar Marjolein, Linda en naar mij. Van Linda hebben we geen reactie gehad. Hierdoor is er door Francisca een mail verstuurd richting Roeland (begeleider van onze DOT). Ook hier hebben we in week 1 geen reactie op gehad. Dus wat betreft Linda hebben we vraagtekens.
Het onderwerp van ons pilot opdracht is digitale vaardigheden leerlijn opzetten. Op de contactdag zijn er afspraken gemaakt binnen de DOT. We hebben afgesproken dat we vrijdag aanstaande om 21uur via een whatsapp groep gaan afspreken. Later bleek dit niet te kunnen en hebben we deze contactmoment verschoven naar de zondag.
In de eerste week gaat Marjolein kijken of er bij haar op school vraag is naar zo een digitale vaardigheden leerlijn. Het idee kwam ook van Marjolein, omdat er bij haar op school een werkgroep is die daarmee bezig is, alleen niet digitaal.
Francisca gaat een google docs bestand openen om daar opdrachten met elkaar te kunnen maken. Ook is er het idee gekomen dat we een mindmap kunnen maken om een overzicht te krijgen van wat we willen. Deze mindmap wordt ook gemaakt door Francisca. De mindmap is gevuld door Marjolein en Francisca.
Als laatst is afgesproken dat ik de blog van week 1 ga schrijven. Dit is nu gebeurd :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten